Majoitus ja caravan-alue

Etsitpä mökkiä, leirintäaluetta tai huonetta, Tapion Tuvalta löytyy majoitus monenlaiseen tarpeeseen. Majoitustarjonnastamme löytyy mm. Tapionkeidas-huoneistot, paritalot, tunnelmallinen Pytinki, Wäentupa sekä kesäkäytössä olevat romanttiset aitat. Voimme majoittaa kerralla kesällä n. 150 henkeä ja talvella n. 100 henkeä. Kaikki majoitustilat sijaitsevat lähellä päärakennusta. Caravaanareille löytyy kausipaikkoja ympäri vuoden.

Varaa suoraan meiltä

Varatessasi huoneen suoraan meiltä maksat edullisimman hinnan ja saat joustavat peruutusehdot. Huonemaksun voit suorittaa saapuessasi. 
08 466 622 tai tapiontupa@tapiontupa.com.

Tapionkeitaan huoneistot

Tapionkeidas 1

4 x 6-8 hengen Tapionkeidas huoneistoissa mm. 2 makuuhuonetta, tupakeittiö, hella, astianpesukone, mikro, jenkkijääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, imuri, pyykinpesukone, kuivauskaappi, silitysrauta, sauna, wc, takka, kaapelitv, radio, autokatos, terassi ja liinavaatteet.

Paritalot

Paritalo 1

6 x 4-6 hengen Paritalohuoneistot. Huoneistoissa mm. tupakeittiö, 1 makuuhuone, parvi, takka, hella, astianpesukone, jenkkijääkaappi, kaapelitv, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, imuri, sauna, wc ja liinavaatteet.

Pytinki

Aito pohjalaistalo Pytinki luo oivat puitteet majoittumiseen esim. ryhmille ja kokousporukoille. Pytingissä on 6 kpl 2 hengen huoneita ja 2 kpl 4 hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on suihku, wc, tv ja liinavaatteet. Pytingin yhteisessä tuvassa on keittolevy, mikro, jääkaappi ja takka. Huoneet malo-luokiteltu *****Bed & Breakfast. Osa huoneista sijaitsee yläkerrassa.

Wäentupa

Wäentuvassa on 4 x 4 hengen huoneita, jokaisessa huoneessa  on jääkaappi, wc, käsisuihku ja tv, ei liinavaatteita. Huoneet sijaitsevat yläkerrassa.

Romanttiset aitat

Romanttisia aittoja on 2 - 8 hengelle. Aitoissa on keittolevy, jääkaappi ja sähköpatteri, ei liinavaatteita.  Suihku- ja wc-tilat sijaitsevat pihapiirissä. Aitat ovat vain kesäkäytössä.

Luhtiaittahuone

Tämä on kuvateksti

6 x 2 hengen huone. Huoneista löytyy sähköpatteri, ei mukavuuksia eikä liinavaatteita. Suihku- ja wc tilat sijaitsevat pihapiirissä. Luhtihuoneet ovat vain kesäkäytössä.

CARAVANALUE

Caravanalue Kalajoella
 
Tapion Tuvalla, 8-tien tuntumassa toimii ympäri vuoden mukava caravanalue. Tervetuloa pistäytymään tai vierailemaan pidemmäksikin aikaa. Meillä on kausipaikkoja niin talvelle kuin kesällekin.